Iaşi: Tătăl copilului acuzat că şi-a ucis mama cu ciocanul: „Teo, n-am omorât-o eu pe mama!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Tătăl copilului acuzat că şi-a ucis mama cu ciocanul: „Teo, n-am omorât-o eu pe mama!“
Iaşi: Tătăl copilului acuzat că şi-a ucis mama cu ciocanul: „Teo, n-am omorât-o eu pe mama!“

Acestea au fost cuvintele lui Mihai G. către fiul lui, Teodosian, acuzat că şi-a ucis mama

Citeşte şi:

Teodosian, elevul-criminal, este huiduit de copii pe internet

VERDICT - Teodosian şi-a lovit mama cu ciocanul de 20 de ori

Cei doi s-au reîntâlnit azi, după trei luni, la Tribunalul Iaşi şi au stat de vorbă câteva minute, înainte de procesul de plasament deschis de Direcţia pentru Protecţia Copilului.

Teodosian G., copilul de 13 ani acuzat că şi-a ucis mama cu 20 de lovituri de ciocan, a fost adus la Tribunalul Iaşi cu o maşină a Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Într-o discreţie absolută, băiatului s-a luat o declaraţie în sala destinată audierii martorilor sub acoperire, după care a fost dus înapoi la centrul de reeducare din Târgu Frumos.


Emoţionat peste măsură, Mihai G. a reuşit să urce câteva minute în maşina în care se afla Teodosian şi să-i spună câteva cuvinte. „Este aşa cum bănuiam, debusolat. Nu ştie ce se întâmplă. I-am jurat că nu eu am ucis-o pe mama lui şi că nu are motive să mă acopere“, a spus Mihai G. În timpul derulării anchetei împotriva lui Teodosian, Mihai G. a spus de mai multe ori că fiul său a recunoscut în faţa procurorilor că şi-a ucis mama, convins de faptul că autorul crimei este chiar tatăl lui, pe care vrea să-l acopere. Această ipoteză a fost însă respinsă de anchetatori.


Protecţia Copilului
îl vrea pe Teo în centru


Procesul deschis de Direcţia pentru Protecţia Copilului pentru ca Teodosian să rămână în centrul de plasament din Târgu Frumos va fi soluţionat de un complet special de la Tribunalul pentru Minori şi Familie.


Având în vedere faptul că nu există posibilitatea reîntoarcerii minorului în familie, precum şi solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi de internare a acestuia într-un centru specializat, vă rugăm să dispuneţi menţinerea măsurii de plasament în regim de urgenţă la Serviciul Rezidenţial Specializat pentru Copilul care a Săvârşit o Faptă Penală şi nu Răspunde Penal“, se arată în acţiunea de chemare în judecată formulată de Direcţie.


Judecătorii au decis să amâne continuarea procesului pentru ziua de 24 octombrie, întrucât conducerea Direcţiei pentru Protecţia Copilului trebuie să aducă unele completări la actele depuse în dosar. După ce a ieşit din sala de judecată, Mihai G., tatăl copilului, a precizat că, deocamdată, este mai bine ca băiatul lui să rămână în centru.

Mai citeşte şi:


Teodosian va ajunge într-un centru pentru minorii delincvenţi din Târgu Frumos

(UPDATE) Băiatul care şi-a ucis mama cu ciocanul, declarat sănătos de medicii de la Socola

Elevul-criminal a rupt inimile fetelor la Socola

Copilul care şi-a ucis mama cu ciocanul ar putea învăţa la o şcoală publică

Teodosian, încotro?

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite