Târgul de joburi din aprilie, speranţa ieşenilor rămaşi fără serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de companii din judeţ au fost contactate până acum de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iaşi în speranţa că vor oferi slujbe celor câteva mii de şomeri din judeţ.

Sute de companii caută luna viitoare angajaţi la Iaşi

După prima săptămână de pregătiri, doar 11 dintre acestea au răspuns pozitiv la apelul lansat de instituţie, dar reprezentanţii serviciului public de ocupare a forţei de muncă se aşteaptă la mai multe confirmări pe măsură ce data bursei se apropie.

Astfel, în acest moment, pentru târgul de joburi de pe 15 aprilie sunt disponibile aproape 200 de locuri de muncă. 30 dintre acestea sunt pentru şomerii ieşeni care au absolvit studii superioare.

Salarii de 5.000 de lei pe săptămână pentru ieşeni în Marea Britanie

„Domeniile în care sunt oferite slujbe sunt diverse. Sunt meserii care acoperă toate ariile de activitate, de la construcţii, la servicii, îngrijitori de clădiri, femei de serviciu sau muncitori necalificaţi“, spune Adriana Sârghie, purtătorul de cuvânt al AJOFM Iaşi.

Joburile pentru ieşenii cu studii superioare sunt de ingineri, consilieri juridici, economişti sau specialişti în achiziţii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite