Iaşi: Ţeavă spartă în Târgu Cucu (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Ţeavă spartă în Târgu Cucu (VIDEO)
Iaşi: Ţeavă spartă în Târgu Cucu (VIDEO)

O avarie la o conductă de apă rece a afectat vineri dimineaţă traficul auto din Centru.

Incidentul s-a produs înjurul orei 8.00, când reprezentanţii Apa Vital au fost sesizaţi despre o ţeavă avariată în zona rondului de tramvai din Târgu Cucu. Pentru a putea interveni, angajaţii regiei au spart asfaltul până la ţeava avariată, acţiune care a creat o groapă pe sensul de mers către Bulevardul Independenţei. Astfel s-a format unei cozi de maşini până aproape de Hotel Europa.

Groapa ar mai fi stat locului


„Din cauza infiltrărilor, apa a ajuns până aproape de carosabil, iar în această dimineaţă s-a produs avaria propriu-zisă. Intervenţia în sine nu a fost deloc dificilă. Aşteptăm să astupăm gaura cu pământ, după care cei de la Citadin vor reface pelicula de asfalt”, a declarat unul dintre angajaţii Apa Vital.

Acesta a fost completat de un coleg. „Lucrurile se mişcă repede pentru că treaba asta s-a întâmplat în Centru. Dacă era într-o zonă mai ferită, groapa ar mai fi stat locului o bucată de vreme”.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/Cosmin/MVI_4037.flv iurl=/editor_files/Image/locale/iasi/cosmin/poza film groapa.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite