Tânăr reţinut după ce a lovit grav o ieşeancă şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe zebră
Accident pe zebră

Poliţiştii ieşeni l-au reţinut pe Florin Andrei B., de 22 de ani, care a accidentat grav o femeie de 57 de ani care traversa regulamentar.

Şoferul a fost reţinut vineri pentru 24 de ore şi este cercetat pentru părăsirea locului accidentului fără încuviintarea poliţiei şi vătămare corporală din culpă.

Accident rutier cu o victimă în faţa Parcului Expoziţiei UPDATE

„În seara zilei de 06.09.2012, ora 19.55, pe sos. Bucium din Iaşi s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime omeneşti, o femeie fiind lovită pe trecerea de pieton de un autoturism, şoferul fugind de la locului accidentului. Poliţiştii au stabilit că în cauză este vorba de un autoturism de culoare neagră, condus pe sos. Bucium, dinspre Podu Roş către Poieni, care, pe trecerea pentru pietoni de la intersecţia cu str. Fundac Bucium, a accidentat grav pe B. Iulia, de 57 ani din Iaşi, pensionară, angajată în traversarea străzii regulamentar. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale“, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

FOTOGALERIE Accident mortal la Bălţaţi. Maşina în care se afla victima a fost ruptă în două după ce s-a izbit într-un TIR UPDATE

În acest caz s-a întocmit dosar penal.  Vineri, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar sâmbătă acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite