Iaşi: „Tânăr select, caut parteneră de concediu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: „Tânăr select, caut parteneră de concediu“
Iaşi: „Tânăr select, caut parteneră de concediu“

Disperaţi că sezonul estival este în toi şi nu au reuşit să-şi găsească o parteneră, unii ieşeni s-au apucat să o caute prin intermediul anunţurilor de mică publicitate.

„Tânăr select, realizat, liniştit, distractiv, caut prietenă, doamnă tânără, modernă, modestă şi nefumătoare, care poate merge la munte, la mare, în vacanţă. Perioada iulie-august“, îşi expune preferinţele un tânăr ieşean, într-un anunţ dintr-un ziar local.  Altul are grijă să-şi pună pe hârtie şi calităţile fizice: „Drăguţ, 33 de ani, 1,80 înălţime, 86 de kilograme, doresc să cunosc domnişoară pentru petrecerea timpului liber“.

La numărul de telefon menţionat răspunde Mihai (28 de ani), angajat la o firmă de distribuţie a medicamentelor. Reporterul „Adevărul de Seară“ s-a recomandat drept Alina, o tânără de 20 de ani, chelneriţă.La început, puţin bănuitor, tânărul a încercat să o descoase pentru a afla câţi ani are, unde lucrează, şi cât este de disponibilă. După câteva minute, Alina şi-a luat inima în dinţi: „Unde vrei să mergi în concediu, la mare sau la munte?“ Răspunsul băiatului vine prompt: „Mergem la mare, în staţiunea Olimp. Vom sta la un hotel de patru stele“.

„Dacă eşti frumoasă, plătesc”

Alina s-a arătat interesată şi de situaţia lui financiară: „Şi cine plăteşte? Nu este vorba de bani, dar vreau să ştiuexact ce se va întâmpla“. Galant, Mihai se oferă să achite orice cheltuială. Mai mult, tânărul încearcă să-l convingă pe reporter că are experienţă în astfel de cazuri.

„Nu este prima dată când procedez aşa pentru a găsi o fată cu care să-mi petrec concediul. Am făcut la fel şi anul trecut şi chiar m-am distrat foarte bine“, a dat asigurări tânărul. Cu gândul la sutele de kilometri pe care va trebui să-i facă până pe litoral, Alina a ridicat şi problema transportului. Băiatul şi-a făcut însă temele: „Am o maşină Opel şi foarte mulţi bani. Nu-ţi fă nicio problemă“.

Confortul are preţul lui. Mihai i-a subliniat Alinei că trebuie să fie neapărat frumoasă, arătoasă, înaltă şi jucăuşă. În cele din urmă, reporterul a pus capăt conversaţiei, nu înainte de a-i smulge promisiunea că va merge şi la munte.

Singuri şi cu bani

Psihologii spun că persoanele care apelează la astfel de metode pentru a-şi căuta o parteneră cu care să petreacă vacanţa sunt, de regulă, singure şi mai mereu preocupate să facă bani.

Şansele ca cele două persoane să fie compatibile, spun medicii, sunt destul de mari. „Cred că, dacă îţi doreşti cu adevărat, poţi petrece un concediu plăcut şi cu o persoană străină“, a declarat medicul Mihaela Ghircoiaş. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite