Sute de oameni s-au îmbulzit la deschiderea mall-ului declarat ilegal în instanţă şi inaugurat de premierul Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jur de 200 de ieşeni au aşteptat zeci de minute în faţa intrării principale din Palas Mall pentru a intra în noul centru comercial din centrul oraşului.

Inaugurarea complexului Palas din centrul Iaşiului programat astăzi, 31 mai, la ora 12.00, a atras sute de oameni, majoritatea ademeniţi cu promoţii ieşite din comun.

Premierul Victor Ponta vine la Iaşi la tăierea panglicii unui proiect declarat ilegal în instanţă

Deschiderea mall-ului a fost precedată de o o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoţi. Inaugurarea ansamblului urbanistic a fost marcată de premierul Victor Ponta.

image
image

După ora 11.00, zeci de oameni s-au aşezat la uşile complexului comercial aşteptând deschiderea orficială. După ora 12.00, oamenii s-au îmbulzit pentru a prinde promoţiile anunţate de magazinele deschise în noul malll.

Controversatul proiect Palas în cifre şi imagini. Vezi cum arată complexul din centrul Iaşiului FOTO

Totodată, oamenii s-au înghesuit să ia şi o bucăţică din pannglica de inaugurare a Palas. "Am luat două bucăţi, una este pentru vecina mea. O să o păstrez să-mi aduc aminte că s-a făcut ceva  frumos",  a spus ieşeanca Elena T., prezentă joi la inaugurare. 

Ponta lansează un proiect ilegal

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite