Iaşi: Supravieţuitorul de la Scânteia a aflat că rudele au decedat în accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Supravieţuitorul de la Scânteia a aflat că rudele au decedat în accident
Iaşi: Supravieţuitorul de la Scânteia a aflat că rudele au decedat în accident

Viorel Chelaru a fost dus astăzi la 11.30 la Spitalul de Urgenţe, unde i s-a spus că fratele, cumnatul şi nepotul nu au supravieţuit tragediei de vineri, 14 august. Citeşte şi: Rănit de la Scânteia, abandonat de soţie Solidar cu prietenul rănit la Scânteia Catastrofa de la Scânteia: şoferul panicat de ţipetele pasagerilor Al doilea supravieţuitor al catastrofei feroviare de la Scânteia a ieşit din comă

„După ce i s-a comunicat ce s-a întâmplat în accident şi că este unul din cei doi supravietuiţori, pacientul a beneficiat de suportul psihologic al voluntarilor CIRTITA pentru sindromul de stress posttraumatic”, a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţe Iaşi.

Viorel Chelaru va fi reevaluat ortopedic şi de către chirurgii reconstructivi. Până la finalizarea explorărilor imagistice şi biologice, pacientul va rămâne în UPU. În prezent el este însoţit de membrii familiei.

Viorel Chelaru (37 de ani) a stat până acum internat la Spitalul de Neurochirurgie. Medicul Florin Grămadă preciza în urmă cu câteva zile că înainte de a-l externa din spital, pacientului i se va aduce la cunoştinţă despre decesul rudelor aflate cu el în microbuzul morţii. În cele din urmă, misiunea a revenit cadrelor medicale de la Spitalul de Urgenţe.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite