Iaşi: Fostul director al Casei de Cultură a Studenţilor îşi cere funcţia în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luminiţa Munteanu a dat în judecată Ministerul Tineretului şi Sportului şi a cerut magistraţilor Curţii de Apel Iaşi să suspende decizia prin care a fost demisă din funcţia de director. În paralel a solicitat şi anularea actului.

Fostul director a Casei de Cultură a Studenţilor susţine că şi-a îndeplinit toate atribuţiile de serviciu. „Ordinul contestat este vădit şicanator şi abuziv, în condiţiile în care subsemnata am îndeplinit toate atribuţiile ce îmi reveneau în calitate de director coordonator, nefiindu-mi imputabilă nicio neîndeplinire sau îndeplinire necorespunzătoare a obligaţiilor prevăzute de lege”, susţine Luminiţa Munteanu în plângerea adresată instanţei.

 Aceasta spune că manifestările organizate de instituţia pe care a condus-o au avut de suferit datorită schimbării ei din funcţie, o parte din evenimente fiind chiar amânate. "În considerarea faptului că municipiul Iaşi este un centru cultural şi universitar de importanţă majoră la nivel regional şi naţional, schimbările intervenite au condus la neîncrederea participanţilor la activităţile culturale demarate de subsemnata, dar şi la perturbarea evenimentelor de a căror organizare m-am ocupat", precizează fostul director.


Considerăm că măsura luată împotriva doamnei Luminiţa Munteanu este nelegală şi netemeinică şi constituie un abuz”, a precizat Sandra Grădinaru, avocata fostului director.


Următorul termen al procesului va fi pe data de 23 noiembrie. Atunci reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sporturlui îşi vor prezenta şi ei punctul de vedere.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite