Studenţii ieşeni au demontat un mit: au gătit ca maeştrii bucătari FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursanţii de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu" de la Brad şi-au etalat calităţile de bucătari şi au gătit în faţa unui juriu, la prima ediţie a „Seminarului de gătit - în C3 mănânci ce vrei!". Evenimentul culinar s-a desfăşurat sâmbătă, 5 mai, în căminul C3.

Studenţii de la Agronomei au dovedit că zvonurile cum că mâncarea studenmtului constă în cartofi prăjiţi şi ouă nu sunt adevărate.

image

Pentru a arăta contrariul, tinerii au organizat un seminar de gătit în cadrul căruia şi-au pus în practică abilităţile de bucătari, iar rezultatul a fost unul „gustos".

FOTO Poveşti sculptate în dovleac şi „simfonie de ceaune" în centrul Iaşiului UPDATE

În competiţie s-au înscris şapte studenţi, iar după o oră de gătit au fost desemnaţi câştigătorii: Georgiana Căpăţână la categoruia „Student Chef", Marian Hriţcu la „Chef de Cusine" şi Alina Pricopie la „Chef de Partie".

Ocupaţia elevilor: fac poale-n brâu, construiesc case în miniatură şi roboţi de spionaj FOTOGALERII

„Foarte multe persoane au impresia că studenţii ştiu să gătească doar cartofi prăjiţi şi ouă. Ideea organizării acestui seminar de gătit ne-a venit după ce am văzut că mulţi dintre colegii noştri se pricep să gătească adevarate delicatese. Astfel, ne-am mobilizat, am căutat sponsori, am dat sfoară în ţară şi când am văzut ce a ieşit ne-am bucurat foarte mult", a povestit Otilia Vichiriuc, studentă în anul III în cadrul Facultăţii de Zootehnie.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite