Studentă leşinată pe stradă din cauza examenelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 19 ani a leşinat în staţia de tramvai din Tudor Vladimirescu. Studenta a fost adusă la spital de doi trecători şi le-a spus medicilor că este epuizată din cauza nopţilor pierdute ca să înveţe pentru sesiune.

Sesiunea face primele victime printre studenţi. Marţi dimineaţă, o tânără de 19 ani a leşinat în staţia de tramvai din campusul Tudor Vladimirescu ca urmare a stresului legat de examene.

Medicii spun că în această perioadă au de îngrijit foarte mulţi tineri cu boli de stomac şi cu tulburări de ritm cardiac.

Iaşi: Sesiunea a băgat în spital câte opt studenţi pe zi

Atenţie studenţi! Evitaţi nopţile nedormite, excesul de cafea, de alcool şi stresul de sesiune

„Pacienta a beneficiat de tratament de urgenţă şi a fost stabilizată. A cerut externarea pentru a continua să înveţe. Nopţile nedormite, excesul de cafea şi fumatul asociate stresului de sesiune aduc la urgenţe din ce în ce mai mulţi studenţi. Gastritele, ulcerele în criză, dar şi tulburările de ritm cardiac sunt principalele afecţiuni cu care se prezintă la spital", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la Centrul de Traumă şi Toxicologie „Sfântul Ioan" Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite