Student din Iaşi, amendat după ce a spart geamul unui microbuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Paul Luca a fost amendat de judecători cu 700 de lei pentru că ar fi distrus geamul unui microbuz al Regiei Autonome de Transport Public.

Judecătoria Iaşi a decis, pe 3 aprilie, să îl achite de Vlad Paul Luca (23 de ani) pentru distugere pentru că fapta nu prezintă gradul de pericol social al unei infracţiuni. Însă magistraţii i-au aplicat tânărului o amendă administrativă de 700 de lei. Sentinţa nu este definitivă.

Potrivit anchetatorilor, în septembrie 2010, şoferul unui microbuz RATP a oprit la trecerea pentru pietoni din dreptul Dispeceratului Gară pentru a-i da prioritate lui Paul Vlad Luca, care traversa împreună cu prietena sa.

Ieşenii certaţi cu civilizaţia au distrus noile staţii de autobuz (VIDEO)

Între tânăr şi şofer a avut loc un conflict spontan în urma căruia Luca, student la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor a spart geamul de la uşa de acces în microbuz. În timpul audierilor, fiecare din cei doi au avut o altă variantă despre cum a pornit scandalul.

Şoferul a susţinut că i-a atras atenţia tânărului că traversează prea încet, iar acesta a reacţionat violent şi a lovit cu pumnii în geamul uşii până l-a spart. De partea cealaltă, studentul a spus că şoferul a frânat brusc la trecerea pentru pietoni, „manevră care i-a produs prietenei sale o stare de panică".

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din oraş şi judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite