Student bătut din cauza unui handsfree

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad a ajuns la Urgenţe
Vlad a ajuns la Urgenţe

Un student în anul VI la Facultatea de Medicină Veterinară din Iaşi a fost bătut crunt de un coleg în această dimineaţă pentru că l-a sfătuit să nu copieze  cu handsfree-ul.

Vlad Butnaru (28 de ani) a scăpat din mâinile agresorului, Florin Pascal, (28 de ani) cu ajutorul unuia dintre colegi. Vlad a ajuns la Urgenţe cu nasul plin de sânge şi leziuni pe faţă şi abdomen. „Era uşa închisă şi el îşi punea un hands-free. Ne pregăteam de examen la medicină legală. L-am întrebat de ce umblă cu handsfree-ul la examene şi a crezut că vrea să-l spun la profesor. Atunci m-a lovit cu pumnul în faţă, iar pe urmă a început să tragă la stomac, la ficat. Era beat“, ne-a spus Vlad de pe patul de spital.

Colegii care au asistat la bătaia din vestiarul facultăţii au rămas şocaţi. „Era plin de sânge pe faţă şi tremura“, şi-a adus aminte Maria P. „Cel care a sărit la bătaie era  foarte nervos şi tot îi dădea în stomac. La un moment dat, Vlad nu se mai putea ridica“, a povestit şi Tudor Ivanciu, alt coleg de-al lui Vlad.

Florin Pascal, studentul care şi-a bătut colegul, a fost chemat la Poliţie pentru cercetări. „Cel mai probabil, agresorul va fi exmatriculat din facultate“, a declarat Octavian Oprean, decanul Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii Agronomice „Ion Ionescu de la Brad“.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite