Străzile pline de gropi din Iaşi, verificate de specialişti bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Iaşiului va relua verificările la lucrările de asfaltare a străzilor din creditul contractat prin banca Dexia, la nouă luni de când a anunţat iniţiativa.

Iaşi: Străzile ciuruite din creditul Dexia, luate la puricat de specialiştii bucureşteni chemaţi de prefect

După ce a adunat bani din sponsorizările ieşenilor şi a unor oameni de afaceri, prefectul Dragomir Tomaşeschi a contractat doi experţi din Bucureşti pentru a efectua analizele asfaltului, după care s-a împotmolit în acte. Acesta a aşteptat câteva luni pentru ca Primăria să transmită documentaţia tehnică a străzilor asfaltate din împrumut, înainte ca specialiştii să preleveze probele.

Abia după nouă luni de la demararea proiectului, se va inspecta modul în care Primăria a cheltuit cele 200 de milioane de lei pentru asfaltarea unor străzi din Iaşi „Experţii vor preleva cât mai repede carotele din asfalt. Aşteptăm acordul din partea Primăriei pentru a fi luate probele“, a spus prefectul Dragomir Tomaşeschi.

300 de probe de asfalt vor fi luate din străzile Moara de Vânt, Spital Paşcanu, şoseaua Arcu, strada Gării, Aeroportului, Holboca, Libertăţii, Valea Adâncă, Profesor Şesan şi Urechea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite