Ştrandul Municipal din Iaşi, deschis pentru bălăceală şi bronzat din weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Iaşi va deschide sâmbătă, 4 iunie, Ştrandul Municipal din strada Cicoarei. De la ora 9.00 până la 19.00, ieşenii se pot bronza şi bălăci cât vor dori.

Noile preţuri ale biletelor sunt 8 lei pentru adulţi, 3 lei pentru copiii sub 7 ani şi pensionari, sau 5 lei pe oră pentru închirierea unui şezlong. Ieşenii care doresc să-şi facă abonamente trebuie să plătească 60 de lei pentru zece intrări, respectiv 20 de lei pentru copii şi pensionari.

Iaşi: Biletele de intrare la băile Nicolina şi la ştrand s-au dublat

Chiar dacă au dublat valoarea biletelor, şefii din Primărie au vopsit bazinele şi le-au dezinfectat.

"Cele 3 bazine sunt funcţionale, suprafaţa acestora a fost vopsită, s-au efectuat lucrările necesare cu substanţe dezinfectante şi tratamente împotriva algelor, a fost adus nisip, au fost schimbate conductele de alimentare", a declarat Letiţia Palaga, şeful Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public Privat al Primăriei Municipiului Iaşi.

Ştrandul Municipal din zona Cicoarei s-a extins în urmă cu doi ani prin deschiderea celui de-al treilea bazin de înot şi cu cele 18 duşuri.

Bazinul pentru adulţi este conceput ca bazin olimpic, după standardele internaţionale, adică lungimea de 50 metri, volumul de 3.000 metri cubi şi cu o suprafaţă de 1.050 metri pătraţi. Bazinul pentru copii are o suprafaţă de 210 metri pătraţi şi un volum 136 de metri cubi. Cel de-al treilea bazin, inaugurat în 2009, are adâncime minimă de 0,60 metri, iar cea maximă de 2,60 metri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite