Stiri si recomandari de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din opereta „Văduva veselă“
Scenă din opereta „Văduva veselă“

Cei care vor să iasă diseară în oraş sunt invitaţi la petrecerea din Club Kush. Invitatul special al serii este DJ Bill Patrick din New York, care este apreciat în străinătate. Intrarea la petrecere este 20 de lei.

Vineri

„Sherlock Holmes“ rulează la cinema
Ieşenii care vor să urmărească aventurile detectivului Sherlock Holmes îşi pot face programare în weekend la Cinema City de la orele 12.10, 14.40, 17.10, 19.50 şi 22.20. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Jude Law, Robert Downey Jr. şi Rachel McAdams. Filmul surprinde eforturile lui Sherlock Holmes de a-l prinde pe recidivistul Lord Blackwood. Criminalul, care îşi terorizase colegii de puşcărie cu puterea sa de a stârni şi folosi forţele răului, a creat panică până şi în rândul celor de la Scotland Yard.

Sâmbătă

Picturi, sculpturi şi grafică de Felix Aftene
Centrul Cultural Francez Iaşi găzduieşte expoziţia „Cădere în timp“, semnată de artistul Felix Aftene. Curioşii pot admira în fiecare zi până pe 29 ianuarie lucrările grafice, picturile şi sculpturile din ipsos, metal şi sticlă expuse în Copou. Lucrările au fost realizate în perioada 2004-2009 şi au mai fost expuse până acum în Timişoara, Bucureşti, Cluj şi Galaţi. Felix Aftene este apreciat de critici de specialitate datorită talentului, dar şi a creativităţii sale.

Duminică

„Văduva Veselă“ la Casa de Cultură a Studenţilor
 Soliştii de la Opera Naţională Română Iaşi vor susţine duminică, la Casa de Cultură a Studenţilor, spectacolul „Văduva Veselă“. Biletul de intrare costă 25 de lei, iar opereta în trei acte va începe de la ora 18.30. Din distribuţie fac parte soliştii Irina Scafaru Roşu, Ricardo Nori, Constantin Cristea, Simona Titieanu, Constantin Ţaga, Eduard Sveatchevici, Brânduşa Moţoc Creangă, Ciprian Marele, Tudor Florenţa şi George Cojocariu.

Diseară
Concert la Filarmonică
Artiştii de la Filarmonica Iaşi vor susţine diseară un concert simfonic de la ora 19.00. În program au fost incluse „Fantaisie“, de Jules Demersseman, „Tango suite“, de Astor Piazzola şi „Suita Carmen“, de Bizet.

Spectacol
Se reia piesa „Străini în noapte“
Actorii Florin Piersic şi Emilia Popescu vor juca, luni, 18 ianuarie, pentru a unsprezecea oară la Iaşi „Străini în noapte“. Spectacolul va începe de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenţilor. Biletul de intrare este 70 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite