Iaşi: Stil de muncă în oraş: unii fac, alţii sparg (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Stil de muncă în oraş: unii fac, alţii sparg (FOTO)
Iaşi: Stil de muncă în oraş: unii fac, alţii sparg (FOTO)

Reprezentanţii primăriei au anunţat că de ieri se asfaltează pe strada care face legătura între Arcu şi Străpungere Silvestru.

Lucrările la tronsonul din faţa Gării au demarat ieri, iar reprezentanţii municipalităţii s-au arătat optimişti, susţinând că în câteva zile muncitorii firmei Euroconstruct vor finaliza lucrările.

„Credem că până la sfârşitul săptămânii vor fi terminate lucrările. Modernizările fac parte din etapa a doua a programului «Marea asfaltare» şi ajung la 1,2 milioane de lei“, a precizat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei. Cu toate că aceste lucrări au fost anunţate de câteva săptămâni, reprezentanţii a două regii de prestări servicii şi-au adus aminte abia ieri că mai au de făcut nişte retuşuri. Astfel, reprezentanţii RATP s-au apucat seară să scoată o şină dezafectată de la intersecţia dintre strada Gării şi Arcu.

Astfel, pe o porţiune care ar fi trebuit asfaltată ieri de Euroconstruct, nu s-a putut interveni. Mai mult, azi dimineaţă, la intersecţia dintre străzile Gării şi Uzinei, pe sensul pe care se asfalta, angajaţii societăţii ApaVital găureau de zor asfaltul pentru a schimba o conductă.

„Dacă ar fi după firma noastră, am termina lucrările în seara asta, dar unii şi-au amintit că mai au de scos vechea şină. Mai spre Gară sparge o echipă a Rajac. Asta fac pe toate străzile pe care ne apucăm să lucrăm“, a spus inginerul firmei Euroconstruct, prezent dimineaţă pe şantier. Reprezentanţii ApaVital susţin că au încercat să sincronizeze lucrările cu cele ale firmei de construcţii. „În zonă schimbăm o conductă care traversează strada Gării şi face legătura între străzile Zugravi şi Uzinei. Am intervenit când ne-au solicitat ei“, a afirmat Ion Toma, directorul ApaVital.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite