Iaşi: „Roşu şi Negru” de Stendhal, printre preferinţele ieşenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: „Roşu şi Negru” de Stendhal, printre preferinţele ieşenilor
Iaşi: „Roşu şi Negru” de Stendhal, printre preferinţele ieşenilor

Ultimul volum din colecţia „Adevărul” s-a bucurat de succes în capitala Moldovei încă de la primele ore ale dimineţii de joi.

Volumul cu numărul 47 din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” a suscitat un interes deosebit printre cititorii ieşeni. Deşi numărul oamenilor care cunosc locaţia Librăriei „Adevărul” din capitala Moldovei este în creştere, o parte a cumpărătorilor fideli se prezintă totuşi în fiecare joi dimineaţă la chioşcurile de ziare pentru a-şi procura cartea verde.

„Nea Mitică de la tarabă mă ştie că vin în fiecare joi dimineaţă după carte. Fac asta de atâtea săptămâni încât a devenit aproape un reflex”, spune Mihai Lungu, care şi-a luat cartea „Roşu şi Negru” de Stendhal.

Succesul volumului distribuit în această săptămână împreună cu ziarul „Adevărul” este asigurat şi de cei care doresc să aibă în mod special această carte în bibliotecă. „Obişnuiesc să îmi cumpăr toate cărţile din colecţia verde, dar câteva cărţi am ţinut în mod deosebit să le am, cum ar fi «Roşu şi Negru», «Shogun» şi «Cianură pentru un surâs»”, a indicat Melania, de profesie asistentă medicală.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite