Stelele Moscovei patinează la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artiştii ruşi vor patina la Ice Mania
Artiştii ruşi vor patina la Ice Mania

Artiştii Igor Bobrin, Natalya Bestemyanova şi Andrey Bukin vor dansa la patinoarul din Bucium pe arii din „Spărgătorul de nuci“, iar în partea a doua a spectacolului au pregătit dansuri argentiniene, precum şi hituri ale regelui pop, Michael Jackson.

Spectacolul va începe diseară, de la ora 19.30. Artiştii ruşi vor patina la Ice Mania în Bucium, iar preţul biletelor variază între 70 şi 140 de lei.

„După succesul de anul trecut, la cererea publicului român, celebrii patinatori ruşi multipli campioni olimpici, mondiali şi europeni vor susţine alături de trupa lor, alcătuită din 30 de patinatori campioni, un show de senzaţie“, afirmă organizatorii evenimentului.

Campionii dansează pentru ieşeni

Campionii olimpici Natalya Bestemyanova şi Andrey Bukin fac echipă şi dansează de ani de zile alături de celebrul patinator rus Igor Bobrin, cel care a înfiinţat în 1986 Compania „Stelele Moscovei pe Gheaţă“. Igor Bobrin este dansator şi coregraf şi a fost de patru ori campion naţional al Rusiei, precum şi campion european în 1981.

Spectacolul de diseară va cuprinde balet pe gheaţă, dar şi acrobaţii cu artişti de circ şi teatru. Preţul biletelor variză între 70 şi 140 de lei. Copiii cu vârste mai mici de şapte ani au intrare gratuită, dacă sunt însoţiţi de părinţi. Spectacolul „Stelele Moscovei pe gheaţă“ deschide anul cultural în cadrul proiectului naţional „Artă contra Drog 2010“.


Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite