Start luptei pentru şefia Universităţii Tehnice. Primul candidat promite construirea unui bloc ANL, salarii mai mari pentru profesori şi un club pentru pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul Corneliu Munteanu de la Facultatea de Mecanică şi-a depus în această dimineaţă, la ora 10.00, candidatura pentru funcţia de rector al Universităţii Tehnice „Gh. Asachi" din Iaşi (UTI). Printre obiectivele sale din planul managerial se numără creşterea salariilor cadrelor universitare, construirea unui bloc pentru cercetători şi construirea unui club pentru profesorii pensionaţi.

Profesorul Corneliu Munteanu este primul din cei trei candidaţi la şefia UTI care şi-a depus candidatura pe care a anunţat-o încă din luna noiembrie a anului trecut. Printre obiectivele din planul său managerial este poziţionarea UTI în primele 500 ale lumii, creşterea salariilor pentru cadrele didactice, crearea unor centre de cercetare moderne, crearea unui bloc de lcouinţe pentru tinerii cercetători şi profesori pe Splai Bahlui şi crearea unui club pentru profesorii care au ieşit la pensie.

„Planul meu de management este produsul analizei unei situaţii reale existente în universitatea noastră. Totul trebuie adus la standarde moderne, care să contribuie la ridicarea prestigiului universităţii noastre. Vreau să ajungem ca în Orizont 2016 universitatea noastră să fie în top 500", spune profesorul Corneliu Munteanu.

A început lupta pentru şefia Universităţii Tehnice. Cine sunt candidaţii pentru funcţia de rector

Universitate de stat, caut rector! Candidaţii care luptă pentru cea mai bănoasă funcţie universitară din Iaşi

Iaşi: Ceasul bilanţului pentru rectorii universităţilor

UPDATE Rectorul Vasile Astărăstoae, reales la conducerea UMF. „Dincolo de murdării, s-a votat continuarea unor proiecte“

La alegerile care vor avea loc pe 20 ianuarie şi-au mai anunţat intenţia de a candida profesorul Ion Giurmă, actualul rector al universitţii, şi profesorul Alexandru Sălceanu, decanul Facultăţii de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite