Sportul alb câştigă tot mai mulţi adepţi la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe timpul verii, ieşenii pasionaţi de mişcare îşi petrec timpul liber pe terenul de tenis. Oferta este variată în municipiu şi cuprinde şi lecţii pentru începători, dar şi pentru cei mici care doresc să deprindă eleganţa acestui sport.

Cu şapte terenuri de tenis pe zgură, izolate cu garduri înalte pentru a nu pierde mingile, Clubul Coreco este alegerea multor ieşeni care vor să se relaxeze şi să ardă calorii la final de săptămână. Localizat în spatele Kaufland Păcurari, clubul oferă şi instalaţii de iluminat pentru nocturnă pe şase dintre terenuri, iar clienţii au la dispoziţie şi vestiare şi duşuri. Aceştia pot veni cu mingile şi rachetele personale, dar în suma achitată pe oră li se pune la dispoziţie tot ce au nevoie în cazul în care practică tenisul ocazional şi nu au instrumente. În plus, jucătorii au la dispoziţie şi un bar cu preţuri „decente“, după cum spun clienţii, şi o terasă cu televizor pentru relaxare.


O oră de tenis aici este taxată cu 25 de lei în timpul zilei şi cu 30 de lei pentru cei care doresc să utilizeze şi nocturna. Rachetele şi mingile sunt incluse în preţ. Cu toate acestea, cel mai bine este ca doritorii să îşi facă programare din timp, pentru că în weekend terenurile sunt foarte solicitate de amatorii sportului în alb. Rezervarea terenului se poate face la numărul de telefon 0745.395.838.


Teren de tenis acoperit la Agronomie


Un alt teren de tenis preferat de ieşeni este cel de la Club Otimoni, Şoseaua Păcurari. Este tot un teren pe zgură, puţin mai moale decât cel de la Coreco, după cum spun jucătorii. Tarifele aici sunt de 10 lei în timpul săptămânii, până la ora 16.00 şi de 20 de lei după această oră şi în weekend. Cei care vor să joace tenis pe răcoare, noaptea, şi vor folosi şi nocturna, vor trebui să achite 30 de lei. Cu toate acestea, rachetele şi mingile nu sunt incluse în preţ aici. Rezervările se pot face la telefoanele 0748.299.311 şi 0745.784.411.


De la începutul acestui an, studenţii de la Agronomie au şi ei un teren de tenis unde se pot relaxa. Acesta este amenajat la baza sportivă din campusul studenţesc. Suprafaţa terenului de tenis este acoperită cu un covor sintetic cu o grosime de 2 centimetri, iar înălţimea balonului care îl acoperă este de 7 metri. Terenul este iluminat artificial şi pe el se pot desfăşura orele de educaţie fizică şi sport şi cursuri de tenis cu studenţii universităţii. Baza sportivă a Universităţii  mai are în componenţă o sală de fitness, saună, terenuri de fotbal cu gazon sintetic şi nocturnă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite