Sportivii ieşeni vor fi premiaţi de Primărie cu 33.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul-şef, Gheorghe Nichita, îşi va duce la capăt promisiunea făcută după ce s-a supărat că nu a fost invitat să ofere premiile în cadrul Galei Sportului Ieşean, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport Iaşi. Drept urmare, pe 23 ianuarie va organiza o gală similară la Palatul Roznovanu.

Nichita şi-a manifestat intenţia de a organiza această gală la finalul anului trecut, imediat ce a aflat că nu va înmâna personal premiile în cadrul Galei Sportului Ieşean, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport Iaşi.

Primarul a ieşit atunci la atac, fiind supărat că nu va oferi premiile, având în vedere că fondurile publice gestionate de Primărie reprezintă principala finanţare a structurilor sportive din Iaşi. La acel moment, Nichita a anunţat că va organiza o altă gală, anunţ care este pe cale să devină realitate.

Pe 23 ianuarie, la Palatul Roznovanu, Gheorghe Nichita pune la bătaie premii totale de 33.000 de lei pentru a recompensa cele mai bune rezultate obţinute anul trecut de sportivii ieşeni.

„Am abordat o altă modalitate de premiere decât la Gala Sportului Ieşean. Vom recompensa sportivii şi antrenorii care au ieşit în faţă ani la rând. Vor fi premiaţi peste 100 de sportivi, dar şi cluburile, dintre care cinci vor primi plachete şi distincţii", a spus Gheorghe Nichita.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite