Spitalul Mitropoliei, amendat pentru mizerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalele ieşene au fost amendate de DSP
Spitalele ieşene au fost amendate de DSP

Spitalul Providenţa, aflat în domeniul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, a fost sancţionat cu 2.000 de lei. Mai „norocoase“ au fost Spitalul Clinic de Recuperare şi cel din Târgu Frumos, care au fost amendate cu numai 500 de lei.

Dintre cele şapte unităţi care au fost puse la plată de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică în cursul săptămânii trecute, trei au fost spitale, iar unul a primit chiar două amenzi.


Este vorba despre Spitalul „Providenţa“, care a fost sancţionat pentru neefectuarea curăţeniei la nivelul unităţii şi pentru colectarea necorespunzătoare a deşeurilor.

Amenzile nu sunt mari, ci sunt conform problemelor găsite pe anumite tronsoane ale spitalelor. Important este ca acestea să se rezolve“, a spus Marius Voicescu, purtător de cuvânt al DSP Iaşi.

Bugetul Spitalulului de Recuperare a pierdut 500 de lei pentru că nu au fost aplicate măsuri de prevenire a transmiterii bolilor în unitate, iar cel al Spitalului Orăşenesc Târgu Frumos pentru modificarea circuitelor sterilizării.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite