Spitalele din judeţul Iaşi pot lua foc în orice moment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Verificările la spitalele din Iaşi au scos la iveală numeroase nereguli.  Printre problemele semnalate se numără blocarea căilor de acces cu mobilă, dar şi instalaţiile electrice vechi care nu prezintă siguranţă. 

Şefii judeţului s-au întâlnit ieri cu managerii unităţilor medicale din Iaşi pentru a găsi soluţii de remediere a problemelor semnalate de echipele de control ale ISU. „Au prezentat numeroase probleme şi soluţiile pentru a evita o tragedia ca cea de la Maternitatea Giuleşti. Managerii ştiau de aceste nereguli şi sper să rezolve problemele. Sperăm să nu avem parte de evenimente nefericite ca cel de la Bucureşti", a spus prefectul Dragomir Tomaşeschi.

Şefii CJ nu au bani pentru spitale, dar vin cu idei

Preşedintele Consiliului Judeţean Constantin Simirad a menţionat că bugetul judeţului este prea sărac şi că şefii spitalelor ar trebui să găsească singuri surse de finanţare. „Managerii ar trebui să găsească surse de finanţare. Pentru a reduce cheltuielile, pacienţii care nu sunt asiguraţi ar trebui trecuţi pe liste de aşteptare. Nu este normal ca nişte zdrahoni care beau şi se bat să fie trataţi pe banii celor asiguraţi", a spus Simriad.

Citeşte şi:

Iaşi: Internaţi la „Spiridon“ lângă o bombă cu ceas

VEZI AICI RAPORTUL ISU IAŞI DUPĂ VERIFICĂRILE DIN SPITALE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite