Iaşi: „Jack Spintecătorul“, aruncat după gratii de judecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: „Jack Spintecătorul“, aruncat după gratii de judecători
Iaşi: „Jack Spintecătorul“, aruncat după gratii de judecători

Bărbatul din Răducăneni acuzat că a ciopârţit doi consăteni la sfârşitul lunii septembrie a fost arestat în urmă cu puţin timp de judecătorii Tribunalului Iaşi, pentru 29 de zile. Citeşte cum a reuşit Ionel Augustin să-şi ucidă consătenii în numai două zile: Cum a decapitat „Jack Spintecătorul“ doi oameni Jack Spintecătorul“ din Răducăneni a ajuns la Spitalul Socola

Ionel Augustin (27 de ani) din Răducăneni (Iaşi) a fost adus de poliţişti de la Spitalul de Psihiatrie Socola, unde a fost diagnosticat cu discernământ. În faţa magistraţilor, Ionel Augustin a refuzat să povestească cum l-a lovit de 100 de ori cu un cuţit pe Ionuţ Bălteanu (21 de ani) şi cum i-a tăiat gâtul Mariei Fisel (85 de ani).
Dacă pe primul l-a măcelărit pentru că îi dăduse o palmă după cap, pe bătrână a jefuit-o de 100 de lei.

După ce i-a dat primele lovituri de cuţit lui Ionuţ Bălteanu, Augustin l-a luat de picioare şi l-a cărat pe drum. Cu numai câţiva metri înainte de a-i abandona trupul, Augustin s-a oprit, a scos din nou cuţitul şi i-a tăiat tânărului organele genitale.

image




„A recunoscut că a comis faptele şi a spus doar că îi pare rău pentru ce a făcut. A refuzat să atacăm decizia de emitere a mandatului de arestare preventivă dată de Tribunal“, a spus Ciprian Corbu, avocatul lui Ionel Augustin.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite