Iaşi: Spectacole de teatru cu casa închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de teatru îşi cumpără din timp biletele, pentru a nu rămâne la uşa sălii de spectacol.

Unele piese din programul Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri“ şi al Ateneului Tătăraşi atrag publicul ca un magnet.

Cu câteva zile înaintea reprezentaţiilor „România! Te pup“, a lui Bogdan Georgescu, „Made în Est“, de Constantin Cheianu,  sau „Biedermann şi incendiatorii“, de Max Fischer, cu greu mai poţi găsi bilete. „Am vrut să merg la «România! Te pup» la începutul lunii şi nu am mai găsit bilete în seara spectacolului. Data viitoare, când vreau să văd o piesă de teatru, voi avea grijă să-mi cumpăr bilet din timp“, a afirmat Mihaela Butea, studentă.


Soluţia: rezervarea din timp a biletelor

Angajaţii Naţionalului ieşean susţin că cea mai sigură modalitatea de a ajunge în sala de spectacol la piesa dorită este rezervarea. „Biletele se pot rezerva şi cumpăra de la Agenţia teatrală de la începutul lunii, de când apare programul, sau de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, cu o oră înaintea începerii piesei. Este foarte bine că cei care doresc să urmărească o piesă de teatru să vină să se intereseze din timp şi să-şi facă rezervare“, au precizat reprezentanţii Agenţiei teatrale.

 Află ce evenimente se desfăşoară în weekend:

Biletele pot fi reţinute şi până înainte de începerea spectacolului, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0232.255.999. Bilete pentru piesele Teatrului Naţional se pot procura de la agenţia din strada Ştefan cel Mare  nr. 4, lângă Cub. Informaţii despre programul Naţionalului ieşean şi tarifele biletelor pot fi obţinute de pe pagina de internet a instituţiei: www.teatrulnationaliasi.ro.

Iubitorii de teatru care vor să vadă piesele puse în scenă la Ateneul Tărăraşi îşi pot cumpăra bilete de la casieria instituţiei de cultură cu câteva săptămâni înaintea spectacolelor. „Cei care vor să fie siguri că au loc pot veni cu câteva zile înainte la casierie pentru a-şi lua bilete. Se pot face şi rezervări, dar cu trei-patru zile înaintea spectacolelor trebuie ridicate biletele“, a explicat Cristina Harzătău, referent la Ateneul Tătăraşi.  Ieşenii pot afla de pe www.ateneutatarasi.ro ce spectacole pot urmări în această lună. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite