Spectacol cu sute de cai putere. Vezi aici demonstraţii făcute de şoferi la Campionatul Naţional de Drift de la Iaşi (FOTOGALERIE şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de ieşenii pasionaţi de maşini au mers astăzi în parcare la Era Shopping Park, unde participanţii la  prima etapă a Campionatului  Naţional de Drift au făcut derapaje controlate la viteze foarte mari.

Citeşte şi: (UPDATE) O maşină a ieşit în decor la campionatul de drifturi de la Iaşi (FOTO)

Una dintre maşinile care s-a remarcat pe pistă este cea a lui Gabriel Onofrei, preşedintele Federaţiei Române de Drift (FRD). Acesta a pilotat un Nissan Silvia S15. „Este una dintre cele mai scumpe şi mai puternice maşini din concurs. Complet echipată, ea valorează undeva la 60.000 de euro. Driftul este un fenomen la nivel mondial şi ne bucurăm să fim la Iaşi. La această etapă participă 35 de maşini“, a precizat Sabin Stănescu, marketing manager al FRD.

Imagini spectaculoase de la antrenamentele libere:

La evenimentul din acest sfârşit de săptămână s-au înscris 35 de piloţi din toată ţara. „Printre concurenţii înscrişi se află şi piloţi din Iaşi, o parte dintre aceştia numărându-se chiar printre primii 10 la ediţia de anul trecut", susţin reprezentanţii Era Shopping Park.

Adevărul de Seară vă prezintă câteva imagini de la demonstraţiile de sâmbătă:

image

Unii spectatori s-au urcat pe maşinile parcate lângă gard ca să vadă spectacolul făcut de şoferi

image

Şoferii au turat motoarele

image
image
image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite