Spărgătorul de capete din Primăria Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Încerc să găsesc oameni care să-mi declare că au votat cu Băsescu. Pentru că vreau să-i dau cu capul de pereţi. Din cauza lor, şi mie mi se reduce salariul".

Asta a declarat mai zilele trecute Constantin Neculau. Cum care Neculau? În mod normal v-aş răspunde că e un nimeni. Doar că domnia sa a fost viceprimarul Iaşiului până acum doi ani. De atunci e consilier local. Adică unul dintre acei domni pentru care ieşenii au mers la vot şi pentru care muncim cu toţii ca să-i plătim lefurile. Da, lefurile, pentru că Neculau s-a abonat la mai multe funcţii publice.

Lăsând la o parte atacul mârşav specific politicienilor, declaraţia m-a şocat. M-am gândit cum domnia sa ar da-o pe mama cu capul de toţi pereţii. Pe ea, dar şi pe alte câteva milioane de români care au votat cu actualul şef de stat. Imediat mi-au trecut prin minte mai multe sugestii pentru bătăuşul din fruntea oraşului. Ca să fiu clară, îi fac o mică listă:

- Domnule Neculau, ce-ar fi să vă daţi cu capul de sutele de gropi din Iaşi pe care nu le-aţi asfaltat de când sunteţi mare la primărie?

- Sau să vă daţi palme de ruşine când primiţi 600 de milioane de lei vechi anual din munca noastră, aşa cum aţi trecut în ultima declaraţie de avere? O parte din bani îi luaţi de la Fotbal SA, firmă a Consiliului Local la care v-aţi procopsit ca director. Şi prin care s-au pompat milioane de la buget în nişte fotbalişti retrogradaţi.

- Eventual, să daţi un cap şi de calorifer pentru că ne condamnaţi de atâţia ani să plătim sume uriaşe la CET. Instituţie pe care o administraţi atât de bine încât e la un pas de faliment.

P.S.  Vă las pe dumneavoastră să continuaţi lista cu sugestii pentru domnul K1-Neculau.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite