Sora Cordunenilor a cerut divorţul şi custodia copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petronela Cordunenau (stânga) Foto: Arhivă
Petronela Cordunenau (stânga) Foto: Arhivă

Petronela Tiugă (fostă Corduneanu) a cerut Judecătoriei Iaşi desfacerea căsătoriei cu Marian Tiugă. Primul termen al procesului va fi pe 16 martie.

Petronela Tiugă, membră a clanului Corduneanu, a cerut Judecătoriei Iaşi divorţul de soţul ei, Marian. Ieşeanca a solicitat magistraţilor şi încrediţarea copilului minor. Primul termen al procesului va fi pe 16 martie.

Petronela Tiugă nu este singura membră a clanului  care a decis să despartă de partenerul de viaţă. În februarie 2011, Costel Corduneanu a divorţat de soţia sa, Alina, iar în aprilie 2008 Bogdan s-a despărţit de Cristina.

Citiţi şi:

Iaşi: Liderul clanului Corduneanu a divorţat de nevasta care făcea videochat

Iaşi: Procesul clanului Corduneanu va fi reluat de la zero după şase ani de judecată

Petronela Tiugă, a fost arestată în ianuarie 2010, împreună cu fraţii săi Constantin, Marian, Gheorghe, Adrian, Bogdan, Vasile. Membrii familiei împreună cu alţi 20 de apropiaţi au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT Iaşi pentru înşelăciune, spălare de bani, trafic de persoane şi şantaj. Dosarul a ajuns la Baia Mare după ce magistraţii ieşeni au cerut strămutarea. Membrii clanului Corduneanu au fost puşi după câteva luni.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ştiri din Capitala Moldovei.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite