Şoferul ieşean găsit cu prostituata în portbagaj a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Giurgiuveanu (69 de ani), ieşeanul în maşina căruia a fost găsită o prostituată, a murit. Pe 7 septembrie bărbatul a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Sârca, iar în portbagajul maşinii sale oamenii legii au găsit o femie, care a decedat la scurt timp după impact.

Ioan Giurgiuveanu, care locuia în oraşul Târgu Frumos, a decedat duminică. Bărbatul a ajuns în atenţia procurorilor la începutul lunii septembrie, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe drumul european 583, în localitatea Sârca.

Giurguveanu, care conducea un Opel Agila nu s-a asigurat în momentul în care a ieşit dintr-o parcare şi a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda care aparţine Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi. În urma impactului, şoferul imprudent a fost rănit şi transportat la spital.

Citiţi şi:

Misterul de adânceşte în cazul prostituatei care a murit în portbagajul unui ieşean de 69 de ani

UPDATE Prostituată moartă în portbagajul unei maşini accidentate pe E583, în apropiere de localitatea ieşeană Sârca GALERIE FOTO

În momentul în care au vrut să mute maşina acestuia de pe şosea, poliţiştii au descoperit-o în portbagajul autoturismului pe Raluca Mahmote (30 de ani). Aceasta era în viaţă dar inconştientă. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să o resusciteze, dar aceasta a decedat.

Procurorii au demarat o anchetă în acest caz, pentru a clarifica dacă prostituata a fost strangulată sau a murit din cauza rănilor provocate în urma impactului. Având în vedere că principlaul suspect a decedat dosarul va fi închis. „În astfel de cazuri se încetează cercetările", a precizat procuror Carmina Pascal, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite