Şoferul cu prostituata în portbagaj a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După accidentul de pe 7 septembrie, Giurgiuveanu a fost dus la spital cu răni grave
După accidentul de pe 7 septembrie, Giurgiuveanu a fost dus la spital cu răni grave

Ioan Giurgiuveanu (69 de ani), cercetat pentru ucidere din culpă, s-a stins din viaţă duminică.

Bărbatul care a fost implicat pe 7 septembrie într-un accident rutier în urma căruia a decedat o prostituată ar fi suferit o intervenţie chirurgicală. Aceasta i-a fost însă fatală lui Ion Giurgiuveanu, care a decedat duminică la spital.

Bărbatul a ajuns în atenţia procurorilor la începutul lunii septembrie, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe drumul european 583, în localitatea Sârca. Giurgiuveanu, care conducea un Opel Agila, nu s-a asigurat în momentul în care a ieşit dintr-o parcare şi a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda care aparţine Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi. În urma impactului, şoferul a fost rănit. În momentul în care au vrut să mute maşina acestuia de pe şosea, poliţiştii au descoperit-o în portbagajul autoturismului pe Raluca Mahmote (30 de ani).

Cercetări pentru ucidere din culpă
Aceasta era în viaţă, dar inconştientă. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să o resusciteze, dar aceasta a decedat. Procurorii au demarat o anchetă în acest caz, pentru a clarifica dacă prostituata a fost strangulată sau a murit din cauza rănilor provocate în urma impactului.

În cele din urmă s-a stabilit că femeia a murit sufocată. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în timpul impactului, femeia s-a lovit de spătarul scaunelor din spate, iar apoi s-a lovit cu gâtul de uşa de la portbagaj. Din cauza leziunilor, Raluca Mahmote a decedat. Astfel, în acest caz urmau să se facă cercetări pentru ucidere din culpă. Având în vedere că principalul suspect a decedat, dosarul va fi închis.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite