Şoferiţă neatentă, salvată de o groapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martorul arată groapa din apropiere de şine
Martorul arată groapa din apropiere de şine

O groapă de la trecerea de nivel cu calea ferată din apropiere de bariera de la BJATM a salvat vieţile a doi şoferi neatenţi în decurs de doi ani.

Ultimul incident s-a produs ieri, când o şoferiţă a scăpat cu viaţă după ce Matiz-ul ei a fost zdrobit de tren numai datorită faptului că maşina s-a oprit în groapa săpată înaintea şinelor. „Şoferiţa a spus că nu a observat apropierea personalului Paşcani-Iaşi, dar norocul ei a fost că nu a putut să treacă mai departe de groapă“, a povestit Adi, martor la incident.

Incident la indigo, în 2008

„Când locomotiva a şuierat, femeia s-a panicat şi nu a mai apucat să iasă afară. A scăpat nevătămată pentru că trenul i-a raşchetat numai partea frontală a maşinii“, a  mai spus ieşeanul. Un incident similar s-a petrecut şi în vara anului 2008, când un alt şofer neatent a scăpat cu zile după ce a fost lovit de tren, în acelaşi loc.

„Băiatul avea muzica din maşină dată foarte tare şi  nu a auzit semnalele acustice de avertizare. La fel, maşina a rămas blocată în groapa cu pricina, iar trenul a lovit numai puntea faţă. Şoferul nu a păţit nimic“, a adăugat Adi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite