Şofer cu permisul suspendat din cauza fratelui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Dumeşti care nu avea permis de conducere a dat datele de identitate a fratelui său pentru a scăpa de poliţişti. Adrian Nicuşor Popa (24 de ani) a fost trimis în judecată de procurori pentru conducere fără permis şi fals privind identitatea.

Potrivit rechizitoriului, pe 15 martie 2009 Adrian Nicuşor Popa s-a plimbat cu BMW-ul fratelui său. Tânărul a fost oprit de poliţişti la Podu Iloaiei. Popa a fost testat cu apartul etilotest care a stabilit că avea o alcoolemie de 0,22 la mie în aerul expirat. Tânărul nu le-a spus agenţilor că nu avea permis, ci că nu avea actele la el şi a indicat datele de identitate a fratelui lui. Astfel, a fost suspendat permisul de conducere a lui Ionuţ Popa pentru 90 de zile, iar perioada a fost prelungită cu 30 de zile pentru actul nu a fost predat.

Citiţi şi:

A încercat să vândă trei cărămizi în loc de laptop

Când Ionuţ Popa a fost oprit de o altă patrulă de poliţie a aflat ce a făcut fratele lui. Procurorii l-au trimis în judecată pe Adrian Nicuşor Popa pentru conducere fără permis şi fals privind identitatea, iar procesul va începe pe 10 februarie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite