Şocant! Un bărbat a murit în timp ce era urmărit de poliţiştii ieşeni UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident soldat cu un mort a avut loc luni după-amiază în localitatea ieşeană Târgu Frumos. Incidentul s-a produs în urma unei urmăriri a unei patrule de Poliţie.

Ora 05.30 Constantin Buzdugan a fost condamnat la 8 ani şi 4 luni de închisoare pentru tentativă de omor. Acesta împreună cu alţi tineri au fost acuzaţi căl-au bătut, în aprilie 2009, pe Cezar Cazacu (30 de ani), fostul bodyguard al golgheterului Kaka şi steward pe stadionul San Siro din Milano.

Curtea de Apel Iaşi a decis, pe 30 martie, să respingă apelul inculpaţilor şi să menţină pedepsele date de Tribunal. Astfel, Constantin Buzdugan a fost condamnat la 8 ani şi 4 luni de închisoare, iar Sergiu Paiu şi Mihai Tudosiea la 8 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Iulian Anea a primit 7 ani şi 4 luni de închisoare, iar Iulian Iancu 7 ani şi 6 luni de închisoare. În cazul lui Vasile Cnej, magistraţii Curţii de Apel au admis apelul procurorilor, şi au dispus ca acesta să fie condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Tinerii au făcut recurs.

Unul dintre agresorii bodyguardului lui Kaka a fost prins la Roma

Iaşi: Bodyguardul lui Kaka se vindecă lângă familie

Potrivit rechizitoriului, în aprilie 2009, dupa un scandal în discoteca din Târgu Frumos cei şase ar fi agresat nişte tineri din Hârlău. În localitatea Cotnari, Anea ar fi blocat cu un BMW şoseaua şi nu a mai lăsat să treacă o maşină în care se aflau bodyguardul lui Kaka, Cezar Cazacu şi prietenii sai, Florin Ţuţuianu si Ciprian Bosânceanu. Anchetatorii susţin că din maşina lui Anea au coborât mai mulţi tineri cu bate şi cu o sabie şi s-au năpustit asupra lui Cazacu şi a prietenilor săi. Sergiu Paiu l-ar fi tăiat cu sabia pe bodyguardul lui Kaka de la cot pana la omoplatul stâng. Agresorii i-ar fi lovit şi pe Bosânceanu si Ţuţuianu. În urma incidentului, Cezar Cazacu a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale.

Ora 22.00 Constantin Buzdugan, de 29 de ani, din Cotnari, cunoscut cu antecedente rutiere, a fost văzut de poliţişti la intrarea în Târgu Frumos depăşind linia continuă. Acesta conducea un ATV, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui. "Nu a oprit la semnalele poliţiştilor, continuându-şi drumul cu viteză excesivă", au explicat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Tânărul a intrat cu ATV-ul pe un drum lateral, a derapat izbindu-se de un stâlp de iluminat din beton. A murit în scurt timp la spital. Din primele cercetări, oamenii legii au respectat procedurile de urmărire. Cercetările continuă în acest caz. 

Ora 21.00 O urmărire ca-n filme s-a încheiat tragic pentru un bărbat luni, în jurul orei 16.00. Acesta a depăşit pe linie continuă în zona oraşului Târgu Frumos, iar o patrulă de Poliţie a pornit în urmărirea lui.

Bărbatul care a stat 12 ore în comă într-o secţie de poliţie a fost operat la Iaşi şi este în stare gravă

ATV-ul condus de bărbat s-a izbit de un stâlp de iluminat, iar acesta a decedat în drum spre spital. Poliţia a început o anchetă.

Vom reveni cu amănunte 

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite