Soarta copilului care şi-a ucis mama şi bunica, decisă peste o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu, alături de mama lui, în vremurile bune. Acum poliţia îl supraveghează la Spitalul Socola
Silviu, alături de mama lui, în vremurile bune. Acum poliţia îl supraveghează la Spitalul Socola

Specialiştii din cadrul comisiei de expertiză psihiatrică au decis astăzi să mai facă unele investigaţii suplimentare în cazul lui Silviu T., minorul de 17 ani care a comis un dublu asasinat pe 4 octombrie.

Joia viitoare se va şti dacă Silviu T. avea sau nu discernământ în momentul în care şi-a ucis mama şi bunica. Specialiştii au spus că este vorba despre un caz complex care necesită investigaţii ample.

„Băiatul trebuie urmărit şi atunci când este sub tratament şi atunci când nu urmează tartamentul pentru a vedea cum reacţionează şi într-o situaţie şi în alta. Băiatul a fost adus astăzi în faţa comisiei pentru a fi examinat, însă mai trebuie făcute nişte investigaţii medicale. Abia joia viitoare se va face examinarea psihiatrică definitivă", spune Călin Scripcaru, managerul Spitalului de Psihiatrie Socola Iaşi.

VIDEO O singură persoană la căpătâiul victimelor asasinului minor din Bucium FOTOGALERIE

UPDATE Crimă oribilă la Iaşi. Băiatul de 17 ani şi-a ucis mama şi bunica pentru că nu i-au dat bani de suc FOTO

Mărturie cutremurătoare a femeii ucise de propriul fiu la Iaşi: „E crucea noastră!“ FOTOGALERIE

Declaraţie-şoc a criminalului minor din Bucium: „Sunt un monstru!“

Expertizări psihiatrică va stabili dacă minorul avea sau nu discernământ în momentul comiterii celor două crime. Dacă nu avea discernământ va fi dus la secţia exterioară din Grajduri a Spitalului de Psihiatrie Socola. În caz contrar, va rămâne internat la spital până în decembrie când va împlini vârsta majoratului, după care va fi transferat la Penitenciar.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite