Simirad vrea să recupereze cu orice preţ datoria de la Politehnica Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad a anunţat că a făcut adrese la bănci şi la Federaţia Română de Fotbal (FRF) pentru a-şi recupera banii de la clublul de fotbal Politehnica

Consiliul Judeţean are de primit în baza unui contract de asociere în participaţiune din 2006 un milion de lei de la clublul de fortbal din Copou. „Am mai recuperat de la club cam 60.000 de lei. Pentru restul, am făcut adrese la FRF să primim cu prioritate bani din drepturile  de televizare a partidelor şi sperăm ca în acest fel să obţinem datoria. Am făcut şi adrese la bănci, dar se pare că ei merg cu banii în sacoşă că nu au nimic în conturi", a afirmat Simirad.

În 2006, în baza unui contract de asociere în participaţiune dintre Consiliul Judeţean, cel Local şi clubul Politehnica, s-au alocat patru milioane de lei pentru echipa din Dealul Copoului. Banii au fost daţi pe o perioadă de un an, clubul fiind obligat să returneze fondurile după acest interval. Pentru că au votat acest proiect de hotărâre, iar banii nu au mai fost recuperaţi, 50 de consilieri locali şi judeţeni, precum şi primarul Gheorghe Nichita, fostul şef şi secretatul CJ, Lucian Flaişer şi Ion Serbina vor fi audiaţi la DNA Iaşi săptămâna viitoare.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite