Şeful judeţului Iaşi îşi face campanie electorală cu aceleaşi afişe folosite la alegerile din 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Simirad, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, îşi face campanie electorală cu aceleaşi afişe de acum patru ani, la care a schimbat doar sigla partidului.

Ieşenii de la sate, momiţi cu ziare şi cărţi gratuite de candidat la Consiliul Judeţean

La alegerile din 2008, Constantin Simirad a câştigat şefia judeţului, sprijinit de PSD. Sloganul său de campanie a fost „Constantin Simirad, prietenul nostru. Preşedintele Consiliului Judeţean, alesul nostru".

De câteva zile, judeţul a fost umplut cu afişe cu poza neschimbată a lui Simirad, pe acelaşi fundal, slogan identic, doar că sigla patidului din partea căruia candidează a fost modificată din PSD în UNPR.

„Am folosit aceleaşi afişe pentru că omul este acelaşi, eu am rămas acelaşi. Vreau să imprim în mintea alegătorului că omul Simirad este acelaşi, corect şi disponibil, la serviciul lor", a spus Simirad.

Cum se face campanie pentru Primăria Iaşi. A lipit afişele electorale, după ce-a rupt pozele contracandidatului VIDEO

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Iaşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite