Şi-a ucis soţia pentru că nu a semănat porumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Hariuc (56 de ani) din Vlădeni a fost arestat, pe 3 mai, de Tribunalul Iaşi pentru omor calificat Bărbatul şi-a ucis soţia, pe 30 aprilie, pentru că nu ar fi semănat porumb.

Petru Hariuc i-ar fi cerut soţiei sale, pe 30 aprilie, să  semene porumb iar apoi a plecat la serviciu. Bărbatul s-a întors pe la 17.00, dar şi-a găsit consoarta dormind în casă. Când a văzut că Rodica Hariuc nu a semănat porumb, bărbatul a luat-o de mână şi a tras-o de pe pat pe podea. Cu toate că femeia s-a lovit la cap, Petru Hariuc i-a pus talpa piciorului drept pe gât şi a tras-o de mână.

Ieşean obligat să plătească 14.700 de lei daune pentru că a furat animale

Femeia a reuşit să scape de agresor şi s-a refugiat într-un paravan. Însă a decedat la scurt timp. Medicii legişti au stabilit că Rodica Hariuc a decedat în urma unei insuficeţe respiratorii. „Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi s-a propus arestarea lui", a declarat Carmina Pascal, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bătrână bătută cu toporul de o rudă

În faţa anchetatorilor, Hariuc a recunoscut doar că a tras-o pe soţia sa din pat şi a susţinut că a găsit-o moartă. Tribunalul Iaşi a admis propunerea procurorilor şi a dispus ca bărbatul să stea după gratii 29 de zile.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite