Servicii medicale de urgenţă de ultima tehnologie în Moldova, cu ambulanţe şi autospeciale moderne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Euronest vor cumpăra zece autospeciale pentru lucrul cu apă şi spumă de capacitate medie şi mărită şi alte zece utilaje complexe de intervenţie, descarcerare şi acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Maşini moderne, de 260.000 de euro fiecare, pentru pompierii din Iaşi

Utilajele de capacitate mărită vor ajunge la Moineşti, Dorohoi, Târgu Frumos, Târgu Neamţ şi Suceava, iar cele medie la Paşcani, Piatra Neamţ, Vaslui, Bârlad şi Huşi. Autospecialele complexe vor ajunge la Bacău, Oneşti, Moineşti, Botoşani, Iaşi, Paşcani, Târgu Frumos, Piatra Neamţ, Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi.

Firma Deltamed din Cluj Napoca va livra în zece luni cele zece utilaje complexe, pentru care va fi plătită cu 7,24 milioane de lei.

„Pentru primele loturi cu autospecialele pentru lucrul cu apă, aşteptăm soluţionarea unei contestaţii care a fost depusă. Vom mai achiziţiona 30 de ambulanţe prin acest proiect. Până la sfârşitul lunii ianuarie sau în februarie vom depune şi a treia cerere de finanţare pentru achiziţia de autoscări“, a spus Alina Popa, managerul de proiect.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite