UPDATE Septuagenarul care primea bălegar pentru sex: „Fetele au căutat-o. Ele au tras de mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iacob Maxim a fost acuzat de trafic de persoane
Iacob Maxim a fost acuzat de trafic de persoane

Bătrânul de 77 de ani acuzat că a obligat opt tinere să se prostitueze a dat declaraţii, marţi 17 ianuarie, în faţa judecătorilor Tribunalului Iaşi.

Ora 16.40 "Eu nu ştiam ce se întâmpla Ăsta (n.r. Iacob Maxim) a luat bani grei pentru asta. Fata mea putea să fie şi moartă acum că eu nu aş fi ştiut. Nu vreau decât ca justiţia să facă dreptate", a precizat Ştefan Scripcaru, părintele unei fete care ar fi fost obligată să se prostitueze.

Ora 12.15: Bărbatul de 77 de ani din Târgu Frumos a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu minore şi că le „închiria“ şi altor bărbaţi. „Recunosc şi regret faptele. Fetele au căutat-o. Ele au tras de mine. Eu nu le-am adunat de pe drumuri, ele au venit la mine“, a spus Iacob Maxim.

El a precizat că vrea să fie judecat pe baza probelor de la Parchet. Astfel, procesul se va încheia, iar judecătorii vor decide dacă îl condamnă sau nu pe bătrân la închisoare.

În sala de judecată sunt şi patru dintre fetele traficate de bărbatul din Târgu Frumos.

Iacob Maxim a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru act sexual cu un minor şi trafic de minori. Potrivit procurorilor, bătrânul găzduia fete în locuinţa sa şi le punea să muncească în gospodăria personală de dimineaţă până seara.

Citiţi şi:

Septuagenarul acuzat că a primit bălegar pentru sex: "Oamenii nu veneau la fete, ci ca să cumpere morcov"

La finalul zilei de muncă, tinerele întreţineau relaţii sexuale cu diferte persoane de la care ar fi primit între 40 şi 60 de lei. Clienţii i-ar fi plătit „chirie" pensionarului câte 10-20 de lei şi i-ar fi lăsat lăsat „atenţii": mici, carne, băutură sau ţigări. Procurorii adaugă că unul dintre bărbaţi ar fi adus pentru a întreţine relaţii sexuale şase kilograme de caş, lapte şi trei căruţe cu bălegar pentru solarii.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite