O ieşeancă ar fi murit de foame în casă după ce membrii fundaţiei care o îngrijea au plecat în concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Groază printre vecinii unei femei în vârstă de 78 de ani din cartierul ieşean Bularga. Alarmaţi că nu o mai văzuseră pe Magdalena Vizitiu de mult timp, iar pe scara blocului era un miros greu de suportat, oamenii s-au gândit la ce era mai rău şi au sunat la Poliţie.

Oamenii legii au intrat în apartamentul acesteia şi i-au găsit trupul fără suflare, intrat în stare de putrefacţie. Se pare că septuagenara se afla de ceva timp în grija unei fundaţii, care îi asigura apa şi mâncarea necesare traiului zilnic.

Fundaţia şi-a oprit serviciile timp de două săptămâni pentru concediul de vară. În acest timp, bătrâna nu a mai primit mâncare şi apă, şi ar fi murit în spatele uşii de la intrare. Oamenii legii au intrat în apartamentul acesteia şi i-au găsit trupul fără suflare, intrat în stare de putrefacţie. Anchetatorii bănuiesc că bătrâna a murit de foame. După efectuarea necropsiei se va stabili cu exactitate care au fost cauzele decesului.

„Am fost sesizaţi de vecini de faptul că bătrâna nu mai fusese văzută de mult timp. În apartament, aceasta a fost găsită decedată, într-o avanasata stare de putrefacţie. În cauză a fost dispusă efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele decesului", a declarat subcomsiarul Mădălin Ţaranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite