Şeful Punctului Poliţiei de Frontieră Albiţa are vilă în centrul Iaşiului (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Cristian Corban, şeful Punctului Poliţiei de Frontieră (PPF) Albiţa, a fost ridicat luni dimineaţă de procurorii anticorupţie, alături de alţi 52 de poliţişti de frontieră.

Citeşte şi: Descinderi în Vama Albița: peste 50 de polițiști de frontieră sunt duși la București (UPDATE)

Vaslui: Vameşii de la Albiţa, ocoliţi de procurorii anticorupţie

Potrivit declaraţiei de avere completată pe 28 septembrie 2010, Daniel Cristian Corban deţine la Iaşi împreună cu soţia sa, de profesie asistent medical, un teren intravilan şi o casă de locuit, ambele într-o zonă centrală a oraşului.

Daniel Cristian Corban a precizat în actul oficial că terenul, în suprafaţă de 250 de metri pătraţi, a fost dobândit în anul 1999, prin cumpărare. Casa şefului PPF Albiţa, în suprafaţă de 270 de metri pătraţi, a fost dobândită, conform aceleiaşi declaraţii de avere, în anul 2005, prin cumpărare.

image

Daniel Cristian Corban mai deţine un autoturism VW Passat, fabricat în anul 2004, dar şi o cotă parte dintr-un apartament din Iaşi, obţinută în anul 1998, prin donaţie.

Vama Albiţa a fost zguduită şi în 2008 de traficul cu ţigări

La capitolul datorii, acesta a precizat în declaraţia de avere două împrumuturi, ambele contractate în anul 2007, în valoare totală de 29.000 de euro.

Şeful PPF Albiţa a încasat în 2009, potrivit declaraţiei de avere, suma de 63.600 de lei, de la Inspectoratul Judeţean de Frontieră Botoşani, în calitate de şef PPF Stânca.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite