Şeful de la Drumuri şi Poduri Iaşi a renunţat la funcţie din cauza salariului. Află cât câştiga bugetarul ieşean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Judele, şeful Direcţiei de Administrare a Drumurilor şi Podurilor din subordinea Consiliului Judeţean şi-a dat demisia, nemulţumit de salariul prea mic.

Şeful instituţiei susţine că directorul de la Drumuri şi Poduri a ales, în schimbul slujbei de bugetar, o funcţie mai bine remunerată. Conform preşedintelui CJ, Radu Judele câştiga 3.400 de lei pe lună, dar a optat pentru venituri lunare de zeci de mii de lei.

„Judele a făcut cerere de încheie a contractului de muncă cu acordul părţilor. Are alte perspective, poate să-şi găsească alte surse de câştig pentru că el câştigă acum 3.400 de lei“, a spus Constantin Simirad, preşedintele CJ.

Bugetar cu trai de vis la Târgu Frumos: consilier local şi director la o societate a Primăriei

În locul lui Judele, Simirad a numit-o pe Laura Mihaela Nica-Bujor, economist în cadrul CJ şi şefa Serviciului Indrumare, Control şi Urmărirea Respectării Legalităţii la Instituţiile, Serviciile Publice şi Spitalele din subordinea CJ.

Marele atu al noului director de la Drumuri şi Poduri constă în soţul funcţionarei. „Ea este un economist foarte bun, are experienţă mare şi va reuşi să gestioneze bine această direcţie, mai ales pentru că soţul ei este poliţist care nu glumeşte. În acest mod nu vor mai veni consilieri judeţeni pentru tot felul de cereri“, a mai spus Simirad.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite