Şefii CET Iaşi vor să închirieze şapte maşini pentru o societate înglodată în datorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Centralei Electrice de Termoficare au pus la bătaie peste 550.000 de lei ca să închirieze şapte maşini prin leasing operaţional. Deschiderea ofertelor este stabilită pentru sfârşitul acestei luni.

Pe 1 octombrie, şefii CET şi-au anunţat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice intenţia de a închiria pentru următorii 3-4 ani, şapte autoturisme. Valoarea contractului este de 441.000 lei, fără TVA, iar termenul de deschidere a ofertelor este 20 octombrie. Şefii CET susţin că maşinile sunt necesare pentru a interveni în cazul unor avarii.

Renunţă la CET ca să poată supravieţui

Practic, oficialii CET vor să închirieze trei autoturisme tip berlină, alte trei tip break şi un altul cu motor turbo diesel. „Menţionăm faptul că autoturismele ofertate trebuie să fie noi şi fără limită de kilometri parcurşi pe toată perioada de derulare a contractului de leasing operaţional“, se arată în caietul de sarcini. 

De astăzi: 90 de angajaţi de la CET Brăila intră în şomaj tehnic

Achiziţia de la CET este una controversată în condiţiile în care furnizorul de agent termic are datorii de 100 de milioane de euro, iar Fiscul a pus sechestru pe mai multe maşini ale centralei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite