Şefa de la Resurse Umane a Spitalului „Sfântul Ioan“ Iaşi: „Doctorul Ciuhodaru ţipa la mine şi-mi cerea să-l plătesc chiar dacă încălcam legea!“ (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefa Biroului de Resurse Umane, cea care a făcut o sesizare la conducerea Spitalului „Sfântul Ioan“ cu privire la pontajele false semnate de doctorul Tudor Ciuhodaru, a dezvăluit că medicul ridica tonul şi-i cerea să-l plătească împotriva prevederilor legii care spune că medicii parlamentari pot să lucreze în spital doar 50% din timpul normal de lucru.

Ora 15.30 Medicul Tudor Ciuhodaru a anunţat că este deranjat de declaraţiile din presă făcute de managerul Spitalului „Sfântul Ioan“. „Văd că se face justiţie în presă. De acum discuţiile le voi purta în instanţă. Sunt Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă, mă ştie întreaga Românie şi martori că am fost în acele zile la spital îmi sunt miile de pacienţi“, spune Tudor Ciuhodaru.

Ora 15.00 Conducerea unităţii spitaliceşti spune că doctorul Tudor Ciuhodar l-a anunţat că intenţionează să apeleze la instanţă pentru a-şi clarifica situaţia. „Am vorbit cu domnul doctor aseară şi mi-a spus că vrea să dea în judecată Comitetul Director. Dacă noi nu ne vom recupera prejudiciul de la domnul doctor vom face plângere penală“, spune managerul Vladimir Poroch.

Ora 12.00 Doctorul Tudor Ciuhodaru spune că aşteaptă decizia spitalului în ceea ce-l priveşte. „Nu am ce vorbi cu managerul şi cu nimeni. Aştept să văd dacă dau vreo decizie“, spune Ciuhodaru.

Ora 11.30 Managerul Vladimir Poroch spune că şefa de la Resurse Umane a fost determinată să prezinte situaţia ilegală în care se află medicul Tudor Ciuhodaru, după ce a vorbit cu o cunoştinţă care i-a spus că poate fi trasă la răspundere pentru plata necuvenită a doctorului. „Dumnealui (n.r. - doctorul Tudor Ciuhodaru) ridica tonul foarte mult şi nici nu vreau să reproduc ce mi-au spus angajatele că le zicea. Probabil le-a fost frică şi de aceea nu au spus nimic mai devreme. Până la urmă, şefa de la Resurse Umane a vorbit cu o cunoştinţă care i-a spus că se află într-o situaţie culpabilă dacă nu se stabileşte legalitatea. Aşa se face că angajata mi-a prezentat neregulile“, spune Vladimir Poroch.

Ora 11.00 Angajata susţine că era presată psihic de doctorul Tudor Ciuhodaru să-l plătească ilegal.

Citeşte şi:

Iaşi: Doctorul Tudor Ciuhodaru a încasat aproape 30.000 de lei prin semnarea de pontaje false (UPDATE) VEZI FACSIMILE

„Doctorul Ciuhodaru mai ridica tonul la mine, ţipa, făcea presiuni asupra mea. Venea şi spunea: «Cum sunt trecut aşa să mă plăteşti!» şi toată discuţia se termina aici. Se ştie doar că primul şi ultimul cuvânt îl are dumnealui“, povesteşte şefa de la Resurse Umane.

Medicul Tudor Ciuhodaru a fost eliberat ieri din funcţia de purtător de cuvânt al Spitalului „Sfântul Ioan“ după ce o anchetă internă a arătat că a încasat 29.343 de lei semnând pontaje false. Doctorul deputat figura în 151 de zile atât la spital, cât şi în Camera Deputaţilor. Conducerea unităţii medicale este hotărâtă să-şi recupereze banii. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite