Iaşi:VIDEO Al doilea supravieţuitor al catastrofei feroviare de la Scânteia a ieşit din comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi:VIDEO Al doilea supravieţuitor al catastrofei feroviare de la Scânteia a ieşit din comă
Iaşi:VIDEO Al doilea supravieţuitor al catastrofei feroviare de la Scânteia a ieşit din comă

Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie spun că Ilie Meşteru este conştient dar nu poate vorbi

Ilie Meşteru (34 de ani) dă semne de revenire. Bărbatul, care se numără printre cei doi supravieţuitori ai tragediei de la Scânteia a ieşit din comă joi seară. Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie, acolo unde este internat bărbatul din Scânteia susţin că prognosticul în acest caz rămâne în continuarea rezervat.

La ora prânzului, bărbatul a fost vizitat de fraţi şi surori.

„Ne spune că îi este rău, ne-a recunoscut pe toţi care am fost la el. Ne ne-a spus nimic de accident şi medicii nu ne dau voie să-l întrebăm. De când s-a terzit ne-a cerut apă”, a spus Daniela Lavric, sora lui Ilie.

Una dintre surori a povestit cum se simte fratele său: „La mână are amputat un singur deget, în rest este bine. La cap nu a fost necesar să se intervină chirurgical. Am văzut că merge spre bine acum. Când am intrat la el m-a întrebat de surori şi de părinţi”.

VIDEO- Rudele lui Ilie Meşteru povestesc despre starea fratelui lor

Get the Flash Player to see this player. url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/dumitrita/rude 1 site.flv iurl=/editor_files/Image/locale/iasi/dumitrita/rude 1 site.jpg width=250 height=250 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false Get the Flash Player to see this player. url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/dumitrita/rude site.flv iurl=/editor_files/Image/locale/iasi/dumitrita/rude site.jpg width=250 height=250 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false


Medicii sunt optimişti cu privire la starea singurilor supravieţuitori ai accidentului de la Scânteia.

 "Pacientul a ieşit din comă, dar nu se poate spune că este coerent. Nu poate vorbi, abia dacă mormăie câteva cuvinte. Putem spune că starea lui este ameliorată din punct de vedere neurologic, dar prognosticul rămâne rezervat. El are şi câteva fracturi care se pot complica oricând", a declarat medicul Florin Grămadă, purtătorul de cuvând al Spitalului de Neurochirurgie. În cursul acestei zile, Ilie Meşteru va fi transferat de la secţia de terapie intensivă la Clinica I Neurochirurgie.

Celălalt supravieţuitor, Vasile Chelaru (37 de ani) a fost dus în urmă cu câteva minute din nou la terapie intensivă, după ce ieri fusese tranferat într-un salon de la I Neurochirurgie.


VIDEO - Medicul Florin Grămadă, spitalul de Neurochirurgie Iaşi, despre starea pacienţilor

Get the Flash Player to see this player. url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/dumitrita/florin gramada site.flv iurl=/editor_files/Image/locale/iasi/dumitrita/florin gramada site.jpg width=250 height=250 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite