Iaşi: Solidar cu prietenul rănit la Scânteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Solidar cu prietenul rănit la Scânteia
Iaşi: Solidar cu prietenul rănit la Scânteia

Catastrofa feroviară de la Scânteia a lăsate rudele victimelor în doliu şi fără bani. După trei înmormântări, familia Chelaru a rămas fără nicio sursă de venit. Cel mai bun prieten al

Catastrofa feroviară de la Scânteia a lăsate rudele victimelor în doliu şi fără bani. După trei înmormântări, familia Chelaru a rămas fără nicio sursă de venit. Cel mai bun prieten al lui Viorel Chelaru, unul dintre supravieţuitorii accidentului soldat cu 14 morţi, susţine că va face tot ce poate să-i ajute.

„Plec din ţară să muncesc să fac rost de bani, să îi ajut pe ei. E o nenorocire pentru că  nici soţia lui nu mai poate lucra, mai au şi copilul. Este foarte greu“, a spus Sebastian Eţcu. Astăzi dimineaţă a fost ultima oară în vizită la prietenul lui. „Tot zice că îl dor coastele foarte tare. În rest, mănâncă şi vorbeşte. Ne întreabă mereu de ce nu vin fratele, cumnatul şi nepotul să-l vadă pe patul de spital. Nu ştie că nu mai trăiesc“, a povestit Eţcu.

El a spus că s-a stabilit ca după ce îşi mai revine, înainte de a fi externat, să îi dea medicii vestea cea rea. În cazul în care va suferi o criză, va fi ajutat de specialişti. 

Cel de-al doilea supravieţuitor al tragediei, Ilie Meşteru, tot nu şi-a revenit. În schimb, a fost vizitat  de rude şi astăzi la secţia de Terapie Intensivă. „Aseară când am intrat dormea, astăzi la fel. Din ce spun medicii, merge spre bine. Îl vor mai ţine câteva zile la Terapie Intesivă sub supraveghere pentru că este mai bine aşa“, a spus Elena Meşteru, sora lui Ilie. Primul care s-a trezit din comă a fost Viorel Chelaru (37 de ani). Ulterior, la două zile diferenţă, şi-a revenit şi Ilie Meşteru (34 de ani). Acesta este însă incoerent.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite