Scandalurile care au zguduit lumea medicală din Iaşi FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Directorul UMF Adrian Ciureanu şi Covin Pughin au fost reţinuţi
Directorul UMF Adrian Ciureanu şi Covin Pughin au fost reţinuţi

Anul 2011 a fost plin de scandaluri în rândul doctorilor din Iaşi. Medicul Tudor Ciuhodaru a fost prins cu pontaje false, iar uă angajate de la Spitalul de Boli Infecţioase au fost filmate cerând mită, totul culminând cu acuzaţiile de corupţie de la UMF.

Încă din luna ianuarie, medicul Tudor Ciuhodaru de la Spitalul „Sfântul Spiridon" a fost acuzat că a încasat aproape 30.000 de lei, semnând pontaje false. Doctorul-deputat figura în 151 de zile atât la spital, cât şi în Camera Deputaţilor.

Iaşi: Doctorul Tudor Ciuhodaru a încasat aproape 30.000 de lei prin semnarea de pontaje false (UPDATE) VEZI FACSIMILE

Mai mult, Ciuhodaru, într-o convorbire la telefon cu un medic de la SMURD, îl face pe acesta „dobitoc" şi „incompetent".

Un alt scandal din lumea medicală ieşeană a fost la Spitalul de Boli Infecţioase. Kinetoterapeutul Elena Lenonte şi asistenta Elena Rotaru au fost filmate cu camera ascunsă în timp ce negociau pensionarea şi angajarea ilegală a unor ieşence. Cele două angajate şi-au luat angajamentul să angajeze o absolventă de şcoală sanitară şi să pensioneze o mătuşă sănătoasă în schimbul a 2.500 de euro, respectiv 1.500 de euro.

Cât dai şpagă ca să ajungi asistentă la Boli Infecţioase în Iaşi. Vezi cum negociezi o angajare VIDEO

image

Acum două luni a izbucit scandalul de corupţie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, 19 angajaţi fiind cercetate. Rectorul, prorectorul şi doi directori de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa" din Iaşi sunt învinuiţi că ar fi trucat o licitaţie cu fonduri europene pentru o platformă de e-learning. Daniela Druguş, director administrative la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iaşi (UMF), Adrian Ciureanu, directorul Centrului de Comunicare şi Corvin Pughin, directorul comercial al companiei Maguay, au fost săltaţi pentru afaceri dubioase cu fonduri europene.

Ce a declanşat scandalul de corupţie de la UMF Iaşi. Denunţătoarea susţine că platforma de şase milioane de lei nu funcţiona

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite