Scandalagiu acuzat că a ameninţat două persoane şi a spart geamuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Vasile Nicolae (46 de ani) a fost acuzat de ameninţare, distrugere, lovire şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ieşeanul a ameninţat două persoane şi a spart mai multe geamuri pentru că i s-a reproşat că a lovit un gard.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Vasile Nicolae, pe 27 iulie. Potrivit rechizitoriului, pe 23 octombrie 2011, bărbatul a consumat băuturi alcoolice şi a vrut să intre într-un magazin din cartierul Tătăraşi. Pentru că patroana nu i-a dat voie, Nicolae s-ar fi enervat şi a dat cu piciorul într-un gard. Eugenia P.  i-ar fi reproşat acest lucru.

Dupa circa 10 minute , ca urmare a reprosurilor adresate de partea vatamată P. Eugenia , inculpatul Vasiliu Nicolae s-a întors  la magazinul aparţinând SC Pan Mar SRL  şi,  cu ajutorul a doua pavele gasite pe strada a distrus doua geamuri de la magazin, cauzand astfel un prejudiciu in valoare de 1000 lei", se precizează în rechizitoriu.

Cuţitarul din Master Pub a fost pus în libertate

Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au imobilzat pe bărbat, i-au dat amendă şi l-au transportat la Spitalul de Psihiatrie "Socola".. Însă medicul de gardă a refuzat internarea pentru că bărbatul era în stare de ebrietate şi nu reprezenta o urgenţă psihiatrică.

Potrivit procurorilor, în jurul orelor 20.00, Vasiliu s-a întors la magazin şi a lovito-o pe Eugenia P. peste mână, cu o bucată de lemn. Scandalagiul l-a ameninţat şi pe soţul femeii şi a mai spart un geam.

Vasiliu s-a răzbunat şi pe o maşină parcată în apropierea magazinului. Bărbatul a spart cu bucata de lemn şi oglinzile retrovizoare ale autoturismului. Oamenii au chemat din nou Poliţia, iar bărbatul a fost reţinut.

În faţa anchetatorilor, Vasiliu a recunoscut faptele, cu excepţia distrugerilor provocate maşinii. Nicolae Vasiliu a mai fost condamnat pentru tentativă de omor, ultraj, violare de domiciliu şi lovire.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite