Scandalagiii şi şoferii indisciplinaţi din Iaşi, arşi la buzunare de poliţiştii locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orice greşeală la volan vă scoate în 2012 mai mulţi bani din buzunar
Orice greşeală la volan vă scoate în 2012 mai mulţi bani din buzunar

Poliţiştii locali au aplicat amenzi cu nemiluita în luna martie. Cele mai multe sancţiuni au fost date ieşenilor care au perturbat liniştea publică şi conducătorilor auto care nu au respectat regulile de circulaţie.

Amenzi record la comercianţii de tutun de contrabandă din Iaşi VIDEO

Luna martie s-a dovedit a fi spornică pentru agenţii de Poliţie Locală care au aplicat 2.724 de amenzi în valoare de 300.000 de lei. Aproape jumătate din aceste sancţiuni au dat date şoferilor care nu au respectat regulile de circulaţie. 1.245 de conducători auto au aprimit amenzi pentru că au ignorat indicatoarele de Acces, oprire şi staţionare interzisă.

Alţi 660 de scandalagii au fost amendaţi, iar 280 de ieşeni s-au ales cu sancţiuni pentru că au lipit afişe în locuri nepermise, au aruncat gunoaie în spaţii publice.

„În atenţia noastră au fost şi pieţele agroalimentare unde au fost executate mai multe acţiuni pentru asigurarea unui comerţ civilizat, ocazie cu care lucrătorii instituţiei noastre au aplicat peste 500 de sancţiuni", a spus Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite