Iaşi: Sărbătorile Iaşiului, din nou fără program

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Sărbătorile Iaşiului, din nou fără program
Iaşi: Sărbătorile Iaşiului, din nou fără program

Cu câteva zile înainte de începerea Sărbătorilor Iaşiului, consilierii locali pot analiza doar două pagini privind organizarea acestui eveniment. Astfel, în şedinţa de marţi a Consiliului

Cu câteva zile înainte de începerea Sărbătorilor Iaşiului, consilierii locali pot analiza doar două pagini privind organizarea acestui eveniment. Astfel, în şedinţa de marţi a Consiliului Local va fi luat în discuţie un proiect privind organizarea acestui eveniment ajuns la a XVIII-a ediţie. Deşi până la această dată trebuia să existe un program cu manifestările care vor avea loc la mijlocul lunii viitoare, autorităţile locale nu vor şti cât vor cheltui cu organizarea sărbătorilor.


Anexa la proiect cu evenimentele pregătite pentru Sărbătorile Iaşiului nu este încă disponibilă, dar până marţi consilierii vor avea timp să o studieze. Bani pentru acest eveniment vor fi luaţi de la capitolele taxe speciale, donaţii, sponsorizăi, olimpiade şi concursuri”, a spus Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite